AKSARAY / MERKEZ - Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu

Dilimiz zenginlikleri etkinlikleri 'Dede Korkut Hikayeleri'

Dilimiz zenginlikleri etkinlikleri 'Yunus Emre'

Şbt

Okulumuz bahçesinde bulunan eski binalarımızın yıkımı İl Özel İdaresi tarafından gerçekleşti. Bu sayede okulumuz öğrencileri için yeni bir oyun alanı oluşturuldu ve yeni binamızda eğitim öğretime geçildi.

MEB Bursluluk Sınav Başvuru Bilgileri

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretil yılı 1. Dönem ara tatili okulumuzda düzenlenen karne töreni ile başladı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller.....

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri ile yapılan etkinliklerde bu hafta

Ock

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bülent İÇLİ tarafından okulumuz öğrencilerine müfredat konularını yerinde öğrenmeleri ve sosyal faaliyet olarak Ankara gezisi düzenlemiştir.

Ara

Okulumuz Futbol Takımı okullar arasında düzenlenen Yıldızlar Futbol Turnuvasında ilk maçında Hasandağı Ortaokulu ile karşılaştı.

Ara

Anaokulu öğrencilerimizi tarafından Eskil ilçesi İkizce İlkokulu anasınıfında bulunan öğrenci kardeşlerine oyuncak kampanyası düzenlemiştir. Kampanyada emeği bulunan öğrenci, veli veöğretmenlerimize teşekkür eder. İkizce İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin iyi günlerde kullanmasını dileriz.

Ara

Okulumuz futbol takımı okullar arası futbol turnuvası öncesi antremanlarına devam ediyor.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimize başarı belgesi verildi. Aynı zamanda Yıldızlar Kross Takımımızın il genelinde yaptığı başarı öğrencilerimize duyuruldu.

"Öğretmenler; Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…"

Aksaray Belediyesi Çorba Aracı Okulumuzdaydı.