AKSARAY / MERKEZ - Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu

Nis

Okulumuzda özel geeksinimli öğrencilerle birlikte yürütülen A Handful of Worlds Bir avuç Dünya isimli E-Twinning projesi kapsamında 2 Nisan dünya Otizm Farkındalık Günü için proje öğencilerimiz okulumuzun kıymetli öğrencisine notlar yazıp hediyelerini verdiler.

Nis

Öğrencilerimiz Rehber Öğretmenler eşliğinde Şeyh Edepali Ortaokulunda meslek tanıtım eğitimine katıldılar.

Nis

Okulumuza ismini veren Hacı Cevriye Ünsal Hanfendinin ailesinden oğlu okulumuza ziyaret de bulunmuşlar ve okul müdürümüz Sn. Erol ŞAHİN' den okulumuz hakkında bilgi almışlardır.

Mrt

Okulumuzda yürüttüğümüz A HANDFUL OF WORLDS (Bir Avuç Dünya) E-Twinning projesi kapsamında 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü için Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Uygulama okulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz özel gereksinimli arkadaşlaıyla tanıştı,onların yaptıkları ürünleri inceledi ve keyifli vakit geçirdiler.

Mrt

21 Mart’ın Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Down Sendromu Günü olarak ilan edilmesinin ardından dünya genelinde çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenlenmektedir. Bizde Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu olarak bugünde farkındalık oluşturmak için HACI ÖMER USLUER ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNA ziyaret de bulunduk.

Mrt

Bugün Türk Tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü kutlamakta ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi anmaktayız.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası sebebiyle Sivil savunma Kulübü tarafından 'Personel Tahliye Tatbikatı' gerçekleştirilmiştir. Ayrıca okulumuzdaki öğrencilerimize bir afet durumunda nasıl davranmaları gerektiği AFAD yetkilileri tarafından anlatılmıştır.

Mrt

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuru sürecinde oluşan öğrenci mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla başvuru süresi 5 MART 2024 tarihi saat 17:00'ye kadar onay süresi ise 6 MART 2024 tarihi saat 17:00'ye kadar uzatılmıştır.

Mrt

Okuma günlüğü etkinliğimizden kareler....

E

We prepared ane- safety board at our scholl.

'Projemiz dahilinde internet güvenliği panomuzu hazırladık.'

Dilimiz zenginlikleri etkinlikleri 'Resimlerle Deyimler Etkinliği'

Dilimiz zenginlikleri etkinlikleri 'Dede Korkut Hikayeleri'