T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / MERKEZ - Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu

Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu

Telefon
03822134593
Belgegeçer
0
WEB
https://hacicevriyeunsal.meb.k12.tr
Adres
K.Bölcek Mah. 2610 Sok. No8 AKSARAY / Merkez
Vizyon
Cumhuriyetin temel ilkelerine ve Atatürk Devrimlerine bağlılık esastır. Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, demokratik, laik ve bilimsel eğitim anlayışı esastır. İnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, ulusal ve evrensel değerlerle donatılmış bireyler yetiştirmeyi hedefler. Bilimsel düşünme gücüne sahip, teknolojiyi kullanmayı yaşam biçimi haline getiren bireyler yetiştirmeyi hedefler. Öğrencilerin sosyal zekalarını geliştirebilecekleri uygun ortamı oluşturmayı hedefler. Bilgi üreten ve ürettiği bilgiyi kullanan bireyler yetiştirmeyi hedefler. Yönetici, öğretmen ve veli dayanışmasıyla öğrencinin eğitimi ve öğretiminde sürekli gelişmeyi sağlayan bir eğitim ortamı yaratmayı amaçlar. Ana dilini sözlü ve yazılı olarak iyi kullanan, geliştiren ve koruyan bireyler yetiştirmeyi hedefler.
Misyon
Hacı Cevriye Ünsal Ortaokulu olarak ; Öğrencilerimizi Anayasada ifadesini bulan, Atatürk milliyetçiğine bağlı; ailesini, vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen insanlar olarak yetiştirmek,her alanda hızlı bir iletişim süreci yaşadığımız dünyada, uluslar arası standartları yakalamış olan başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
Başarılar
Başarılarımız bölümünde yer almaktadır.
Öğretmen :29
Öğrenci :480
Derslik :44
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :850
Öğretim Şekli :TAM EĞİTİM
Saatler
Sabah:08:40-12:40 Öğle Arası:12:40-13:40 Öğle:13:40-16:00
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Şehir merkezindeki mahalli dolmuşlarla ve yürüyerek ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Küçük Bölcek Mah.2610 Sk. Merkez/AKSARAY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ŞEHİR MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından kurs ve egzersiz çalışmaları kapsamında bir çok branşta takımlar oluşturularak öğrencilerin il genelindeki yarışmalara katılımları sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır